Cursussen over participatie, communiceren met impact, filmpjes maken en meer ...
Lees online  |  Aanmelden
 
PGO support Logo Nieuwsbrief | 18 april 2023
 
 
Adviseur Karin Hoek in gesprek met bezoekers tijdens het PGOsupport-congres 2022
 
 
Karin Hoek bouwde een uniek trainingsaanbod op
Na 8 jaar vertrekt Karin Hoek, adviseur ‘leren en ontwikkelen’ bij PGOsupport. Ze is de drijvende kracht achter de academie, de opleidingspoot van PGOsupport. Mede door haar inspanningen hebben we nu een uniek trainingsaanbod voor de patiĆ«ntenbeweging en stakeholders, met veel tevreden cursisten (gemiddelde waardering een dikke 8). 
 
 
6 tips voor een succesvolle fondsaanvraag
Wil je met fondsenwerving aan de slag? En met het geld dat je binnenhaalt ook echt impact maken? Verdiep je dan goed in het fonds en maak een concreet projectplan. Hoe vind je een fonds dat het beste aansluit bij je doelen? Met de 6 tips van Marion Koppelman, adviseur fondsenwerving bij PGOsupport, wordt je fondsaanvraag eerder goedgekeurd.
 
 
portretfoto trainer anita janssen
Cursus
Leer filmpjes maken met je smartphone

Het is een gouwe ouwe: de cursus ‘Doelgericht filmpjes maken’. Videomaker en docent Anita Janssen geeft deze cursus al 10 jaar bij PGOsupport. Waarom die zo populair is? Filmpjes hebben impact. Je maakt ze eenvoudig met je telefoon. Anita leert je hoe. En dat is superleuk.

 
 
 
 
Vacature
Medewerker Service & Support
Als medewerker Service & Support zorg jij voor een goede dienstverlening en voor communicatie met onze cursisten en andere klanten. Heb jij je sporen verdiend in een functie als secretarieel- of administratief medewerker? En werk je graag voor een maatschappelijke organisatie? Stuur ons dan snel dan je sollicitatie.
Vacature
Ontwikkelaar blended learning
Ben jij het creatieve talent dat zorgt voor meer impact van ons cursusaanbod? We zoeken een ondernemende ontwikkelaar van online en blended lesmateriaal met hart voor scholing. Je begeleidt inhoudelijke experts bij het ontwikkelen van hun trainingen en adviseert over uitdagende werkvormen. Solliciteer voor 7 mei.
 
 
Meld je aan voor de EUPATI NL-opleiding 2023-2024
Word jij de medicijnexpert van jouw patiĆ«ntenorganisatie? De 3e leergang van de EUPATI Nederland-opleiding is nu open voor aanmelding. Deze opleiding voor ervaren patiĆ«ntenvertegenwoordigers start in september en duurt 14 maanden. Er is ruimte voor 18 cursisten. Je kunt je aanmelden tot 23 mei. 
 
 
Cursusagenda
In onze cursusagenda vind je online cursussen, cursussen op locatie of in een combinatie van beide. Maak je keus en schrijf je in!

Is een cursus vol of niet gepland? Geef je interesse door via de knop ‘Hou me op de hoogte’. We mailen je dan als we de cursus weer inplannen.
 
 
Participatie bij richtlijnontwikkeling
9 mei | Utrecht
 
 
Communiceren met impact
24 mei | online en Utrecht
 
 
Doelgericht filmpjes maken
31 mei | online en Utrecht
 
 
Focusgroepen leiden
1 juni | Utrecht
 
 
Social media strategie
7 juni | online
 
 
Echt contact maken met je leden
8 juni | Utrecht
 
 
Veranderen, krijg je mensen mee!
13 juni | online
 
PGO support Logo
Volg ons op:
Linkedin Twitter YouTube
Website PGOsupport | Website Participatiekompas
Contact | Privacybeleid | Afmelden | Gegevens wijzigen