Cursussen over participatie, modern vrijwilligerswerk, online presenteren en meer ...
Lees online  |  Aanmelden
 
PGO support Logo Nieuwsbrief | 23 mei 2023
 
 
 
 
Blog
Haal ervaringsdeskundigheid in het zorgteam
Marloes Biegel leerde in de praktijk de meerwaarde kennen van ervaringsdeskundigheid in een zorgorganisatie. Ze werkte eerder als ervaringsdeskundige bij GGz Centraal. Sinds een half jaar is ze adviseur patiëntenparticipatie bij PGOsupport. Haar advies: geef ervaringsdeskundigheid een vaste plek in elk zorgteam.  
 
 
Nieuwe cursussen in het najaar
Onze cursusagenda voor het najaar is weer goedgevuld. Variërend van vrijwilligersbeleid en communicatie tot onderzoek en participatie. Op locatie, online of een combinatie van beide. Wil je een frisse start maken na de zomer? Meld je alvast aan!
Ook voor de zomervakantie zijn er nog plekken vrij!
 
 
5 cursussen die je niet mag missen
De cursussen van PGOsupport zijn super inspirerend, zeggen cursisten. Wat je leert, kun je direct toepassen in de praktijk. Voor jouw organisatie draait het uiteindelijk om meer bereiken met patiëntenparticipatie. Daarom: 5 cursussen uitgelicht die belangrijk zijn voor patiëntenparticipatie en die je echt niet mag missen.
 
 
Manifest tegen schijnparticipatie
Harteraad maakte een krachtig manifest tegen schijnparticipatie. Met 9 voorwaarden voor effectieve belangenbehartiging. PGOsupport begeleidde dit traject met de methode van het impactverhaal. Lees meer over de werkwijze en neem contact op met PGOsupport-adviseur Nienke Oosting als jouw organisatie ook meer focus wil aanbrengen in de activiteiten.  
 
 
Vacature: Organisatiedeskundige

Wil jij patiënten- en cliëntenorganisaties helpen om hun organisatie verder te ontwikkelen? Wil jij ze advies geven hoe zij klaar zijn voor de toekomst en veranderingen kunnen doorvoeren? Ben jij een organisatiedeskundige met communicatietalent? Dan zoeken we jou! Solliciteer voor 4 juni.  

 
 
12 juni: netwerkbijeenkomst - ontwikkelingen in de regio
Op maandagmiddag 12 juni vindt de jaarlijkse netwerkbijeenkomst plaats in Utrecht. Onlangs verscheen het adviesrapport 'Van knelpunt naar knooppunt'. Wat betekenen de nieuwe ontwikkelingen voor patiënten- en cliëntenorganisaties? Met aansluitend een netwerkborrel. Ieder(in), MIND, Patiëntenfederatie en PGOsupport nodigen je van harte uit. Meld je aan voor 1 juni. Deelname is kosteloos.
 
 
Cursusagenda met nieuwe cursussen
In onze cursusagenda vind je online cursussen, cursussen op locatie of in een combinatie van beide. Maak je keus en schrijf je in! 

Is een cursus vol of niet gepland? Geef je interesse door via de knop ‘Hou me op de hoogte’. We mailen je dan als we de cursus weer inplannen.
 
 
Echt contact maken met je leden
8 juni | online en Utrecht
 
 
Veranderen, krijg je mensen mee!
13 juni | Utrecht
 
 
Online presenteren
14 juni | online
 
 
Je plan pakkend opschrijven
14 juni | online
 
 
Masterclass Mediatraining
15 juni | Hilversum
 
 
Modern vrijwilligerswerk voor bestuurders
19 juni | Utrecht
 
PGO support Logo
Volg ons op:
Linkedin Twitter YouTube
Website PGOsupport | Website Participatiekompas
Contact | Privacybeleid | Afmelden | Gegevens wijzigen