Lees online  |  Aanmelden
 
PGO support Logo Nieuwsbrief | 19 december
 
 
 
 
Hoe kom je met je campagne in het nieuws?
De taboedoorbrekende campagne van de Stomavereniging kreeg aandacht van Hart van Nederland, LINDA, omroep Limburg, de NOS en meer. Hoe kreeg de vereniging dat voor elkaar? Marlies Jansen, communicatieadviseur bij de Stomavereniging, deelt de succesfactoren van de campagne.
 
 
foto Jolanda van Dijk, organisatieadviseur bij PGOsupport
 
 
Netwerken voor betere zorg hypofysepatiënten
Johan de Graaf is voorzitter van de Nederlandse Hypofyse Stichting. Hij maakt zich als bestuurder, onderzoeker en netwerker al jaren sterk voor betere zorg voor hypofysepatiënten. Voor zijn betrokken inzet ontving hij zelfs een koninklijke onderscheiding. Johan ziet aandoeningsoverstijgend en grensoverschrijdend samenwerken als de belangrijkste uitdaging voor patiëntenorganisaties. Zeker bij zeldzame ziekten kan dat veel opleveren. 
 
 
Vacature
HR-professional
Wij zoeken een professional die het HR-beleid van een veranderende organisatie kan vormgeven. PGOsupport breidt haar werkveld uit en gaat groeien in aantal medewerkers. Heb jij de HR-ervaring om onze transitie en schaalvergroting in goede banen te leiden? Solliciteer voor 17 januari.
Vacature
Ontwikkelaar blended leren
Ben jij het creatieve talent dat zorgt voor meer impact van ons cursusaanbod? We zoeken een ondernemende ontwikkelaar van online lesmateriaal met hart voor scholing. Je begeleidt inhoudelijke experts bij het ontwikkelen van hun trainingen en adviseert over uitdagende werkvormen. Solliciteer voor 17 januari.
 
 
De voorwaarden van onze dienstverlening wijzigen
Vanaf 2024 verandert VWS de financiering voor PGOsupport. Wij hoeven landelijk werkende patiënten- en cliëntenorganisaties dan helemaal geen kosten meer in rekening te brengen. De belangrijkste wijziging: geen statiegeld meer bij cursusinschrijvingen. Onze online informatie en online modules blijven voor iedereen gratis beschikbaar.
 
 
Cursusagenda
In onze cursusagenda vind je binnenkort weer volop cursussen voor 2024. 
Heb je interesse in een cursus? Laat het weten via de knop ‘Hou me op de hoogte’ op de cursuspagina. We mailen je dan als we de cursus inplannen.
 
 
 
PGO support Logo
Volg ons op:
Linkedin Twitter YouTube
Website PGOsupport | Website Participatiekompas
Contact | Privacybeleid | Afmelden | Gegevens wijzigen