Cursussen over social media strategie, begrijpelijk schrijven, modern vrijwilligerswerk en meer ...
Lees online  |  Aanmelden
 
PGO support Logo Nieuwsbrief | 26 oktober
 
 
3 beelden van mensen met een stoma, uit de campagne onbegrensd van de stomavereniging
 
 
Online vragenuur
In het nieuws met je campagne. Hoe pak je dat aan?
De Stomavereniging lanceerde op de Dag van de Stoma de taboedoorbrekende campagne 'Onbegrensd'. Communicatieadviseur Marlies Jansen is trots op de campagne die mensen met een stoma in de hoofdrol zet. De campagne kreeg veel publiciteit. Hoe kreeg de vereniging dit voor elkaar? Marlies geeft je graag een kijkje in de keuken in een online vragenuur op dinsdag 12 december van 16:00 - 17:00 uur. Deelname is gratis en vrijblijvend.
 
 
Afgestuurde studenten van de eupati nl-opleiding 2021-2022
 
 
Hoe beïnvloed je de vergoeding van geneesmiddelen?
In Nederland heeft iedereen toegang tot goede en betaalbare zorg vanuit de basisverzekering. Maar hoe komt een geneesmiddel eigenlijk in het basispakket? En hoe kun je dat als patiëntenvertegenwoordiger beïnvloeden? PGOsupport organiseerde er een themabijeenkomst over voor patiëntenvertegenwoordigers. Reva Efe van Zorginstituut Nederland en patient expert Dominique Hamerlijnck namen de deelnemers mee in het complexe proces van medicijnvergoeding en de rol van patiëntenorganisaties daarin.
 
 
Vacature ontwikkelaar online leren
Heb je een passie voor het ontwikkelen van werkvormen, (educatieve) platformen en digitale tools? Met de ideale mix tussen tekst, beeld en interactieve mogelijkheden? Goed nieuws! Bij PGOsupport zoeken we een ontwikkelaar online leren voor het maken van digitaal leer- en communicatiemateriaal voor onze trainingen.
 
 
Brede analyse voor aanvraag impactsubsidie
Patiëntenorganisaties kunnen vanaf 1 januari een projectsubsidie aanvragen voor meer impact en bereik. Daarvoor moet je een brede analyse van je organisatie laten maken. PGOsupport kan dit samen met jouw organisatie doen. Ook kunnen we advies geven over impactgericht werken. Meld je wel tijdig aan! 
 
 
Tips om je vrijwilligers te bedanken
Op 7 december is het weer Nationale Vrijwilligersdag. Een uitgelezen kans om je vrijwilligers te bedanken voor hun inzet. Bijvoorbeeld met een persoonlijk kaartje of cadeautje. Je hebt nu nog ruim de tijd om iets leuks te bedenken. Onze tips helpen je alvast op weg.
 
 
Webinar
Hoe betrek je jongeren bij zorgprojecten?
Hoe betrek je jongeren bij projecten over zorg en sluit je aan bij hun behoeften? En hoe kunnen jongeren meebeslissen over hun eigen zorg? Over dit interessante thema organiseren Crohn & Colitis NL en Stichting Kind en Ziekenhuis een gratis webinar voor patiëntenorganisaties. Praat mee en deel je kennis op maandag 27 november van 15:00 - 16:30 uur
 
 
Cursusagenda
De cursusagenda staat boordevol interessante cursussen. Op locatie, online of een combinatie van beide. Meld je snel aan!

Is een cursus vol of niet gepland? Geef je interesse door via de knop ‘Hou me op de hoogte’. We mailen je dan als we de cursus weer inplannen.
 
 
Vertel je verhaal in woord en beeld
13 nov | Utrecht
 
 
Social media strategie
15 nov | online
 
 
Modern vrijwilligerswerk voor bestuurders
22 nov | Utrecht
 
 
Focusgroepen leiden
30 nov | Utrecht
 
 
Contact maken met je (potentiële) leden
5 dec | online en Utrecht
 
 
Begrijpelijk en inclusief schrijven
6 dec | online
 
 
Hoe word ik een goede eindredacteur
14 dec | Utrecht
 
PGO support Logo
Volg ons op:
Linkedin Twitter YouTube
Website PGOsupport | Website Participatiekompas
Contact | Privacybeleid | Afmelden | Gegevens wijzigen