Cursussen over modern vrijwilligerswerk, begrijpelijk schrijven, lotgenotencontact en meer ...
Lees online  |  Aanmelden
 
PGO support Logo Nieuwsbrief | 7 november
 
 
3 beelden van mensen met een stoma, uit de campagne onbegrensd van de stomavereniging
 
 
Nieuw! Online module belangenbehartiging: wat en hoe?
Belangenbehartiging is een belangrijke pijler van je patiëntenorganisatie. In onze nieuwe online module leer je in 45-60 minuten wat belangenbehartiging inhoudt en hoe je dat effectief aanpakt. Praktijkvoorbeelden, tips en interactie zorgen voor inspiratie en nieuwe ideeën. Een aanrader als jij met belangenbehartiging aan de slag wil. Er zijn nog veel meer online modules. Je kunt alle 25 modules kosteloos volgen.
 
 
adviseur martine versluijs geeft een cursus bij pgosupport
Maak jouw opleidingstrein op maat
Ons cursusaanbod heeft meer samenhang dan je denkt. Onze cursussen zijn als wagonnetjes vol kennis, vaardigheden en competenties. Je kunt ze aan elkaar koppelen, afgestemd op jouw rol en behoeften. Zo maak je jouw persoonlijke opleidingstrein. Bijvoorbeeld voor jouw rol als belangenbehartiger.
 
 
Vacature
Ontwikkelaar online leren
PGOsupport zoekt een ontwikkelaar online leren voor het maken van digitaal leermateriaal voor onze trainingen. Heb jij passie voor het ontwikkelen van werkvormen, (educatieve) platformen en digitale tools? Met de juiste mix tussen tekst, beeld en interactie? Solliciteer dan voor 21 november.
 
 
beeld uit de campagne onbegrensd van de stomavereniging
Online vragenuur
In het nieuws met je campagne
De taboedoorbrekende campagne 'Onbegrensd' van de Stomavereniging kreeg veel publiciteit. Hoe pakte de vereniging dit aan? Communicatieadviseur Marlies Jansen vertelt meer over de campagne in een online vragenuur op dinsdag 12 december van 16:00 - 17:00 uur. Deelname is gratis en vrijblijvend.
 
 
2 medewerkers van de politie reiken de 'Mijn baas is paars-supertrofee' uit aan hun werkgever
 
 
Vergroot je zichtbaarheid: mooie voorbeelden van communicatie
Inspirerende voorbeelden van succesvolle campagnes en andere communicatie-initiatieven vind je op onze website. Zoals de campagne ‘Mijn baas is paars’ van Crohn & Colitis NL, die goed werkgeverschap voor mensen met een chronische darmziekte op speelse wijze beloont. Heb je zelf een initiatief dat leerzaam en interessant is voor collega-organisaties? Laat het ons weten! 
 
 
Cursus: Begrijpelijk en inclusief schrijven
Hoe schrijf je een tekst die iedereen begrijpt? In de cursus 'Begrijpelijk schrijven' leer je slimme manieren om je eigen teksten te verbeteren. De cursus bestaat uit zelfstudie en 2 online bijeenkomsten op woensdag 6 en 20 december. Een praktische cursus voor redacteuren en communicatiemedewerkers. 
 
 
Cursusagenda
Onze cursusagenda staat vol interessante cursussen. Op locatie, online of in een combinatie van beide. Meld je snel aan! Binnenkort verschijnen weer nieuwe cursussen in 2024 in de agenda.

Is een cursus vol of niet gepland? Geef je interesse door via de knop ‘Hou me op de hoogte’. We mailen je dan als we de cursus voor 2024 weer inplannen.
 
 
Modern vrijwilligerswerk voor bestuurders
22 nov | Utrecht
 
 
Focusgroepen leiden
30 nov | Utrecht
 
 
Contact maken met je (potentiële) leden
5 dec | online en Utrecht
 
 
Begrijpelijk en inclusief schrijven
6 dec | online
 
 
Hoe word ik een goede eindredacteur
14 dec | Utrecht
 
 
Individueel lotgenotencontact
9 jan | online
 
 
Individueel lotgenotencontact
24 jan | online en Utrecht
 
PGO support Logo
Volg ons op:
Linkedin Twitter YouTube
Website PGOsupport | Website Participatiekompas
Contact | Privacybeleid | Afmelden | Gegevens wijzigen