Masterclass Mediatraining, 16 online modules en meer…
 
Lees online  |  Afmelden
 
   
Nieuwsbrief | 14 juni 2022
 
 
 
3 tips van patiëntenvertegenwoordigers
 

Patiëntenvertegenwoordigers Eefje Broertjes en Menno Wagenaar waren als ‘critical friends’ betrokken bij de nieuwbouw van Tergooi Medisch Centrum. Ze zorgden ervoor dat het patiëntenperspectief steeds meegenomen werd in de nieuwbouwplannen. Ze hebben 3 tips voor patiëntenvertegenwoordigers die eenzelfde rol vervullen: 'De toon maakt de muziek.'

 
 
 
 
banner pgosupport congres 2022
 
 
Save the date! PGOsupport-congres 2022
 
Het PGOsupport-congres komt er weer aan! Vrijdagmiddag 30 september heten we je van harte welkom bij theater Spant in Bussum. We organiseren een inspirerende middag met als thema: stappen zetten naar de toekomst. In de aanloop naar het congres kun je bovendien deelnemen aan 4 online inspiratiesessies. Noteer de datum alvast in je agenda en meld je aan als je op de hoogte wilt blijven. 
 
 
foto Karin Prantl en Faizel Ghazi
 
 
"Je mist een deel van je achterban"
 

"De online module Gezondheidsvaardigheden helpt organisaties enorm op weg bij het aanbieden van meer toegankelijke informatie," vertelt Karen Prantl, beleidsmedewerker bij Nierpatiënten Vereniging Nederland. Samen met Faizel Ghazi van Hematon werkte ze mee aan de nieuwe online module (60 minuten) die voor iedereen te volgen is. Ze vertellen hoe zij zich binnen hun patiëntenorganisatie inzetten om ook mensen met lage gezondheidsvaardigheden te bereiken.


"Hematon is heel wit, en velen zijn hoogopgeleid. Dat kan andere vrijwilligers afschrikken."
Faizel Ghazi, Hematon

 
 
 
 
Beeld uit campagne Hoormij.NVVS: 3 portretten van mensen met Tinnitus
 
 
Hoormij.NVVS: slim inhaken op de Week van het Oorsuizen
 
Stichting Hoormij.NVVS speelt jaarlijks slim in op de 'Week van het oorsuizen'. Dit levert jaarlijks een groei op van 20% in het aantal online bezoekers. Zonder extra adverteren en zonder steeds met iets compleet nieuws te komen. De belangrijkste succesfactor? Slim combineren! Communicatieadviseur Marjolijn Dekker geeft een kijkje in de keuken.
 
 
  logo shakingtree award  
Wie nomineer jij voor de Shakingtree Award 2022?
 

Het ministerie van VWS reikt jaarlijks in november de Shakingtree Award uit aan iemand die zich inzet voor betere zorg. Ken jij iemand die de wereld van zorg en welzijn succesvol heeft opgeschud? Of die een origineel idee heeft dat de zorg verder kan helpen? Nomineer hem of haar dan vóór 4 juli voor de Shakingtree Award 2022. 

 
 
 
 
Cursusagenda
 
In onze cursusagenda vind je een overzicht van alle cursussen, online, op locatie en een combinatie daarvan. Vanaf half juni gaan we weer nieuwe cursussen plannen voor het najaar. Dus houd de agenda in de gaten. Of volg een van onze 16 online modules, die je kunt doen wanneer je wilt.

Is de cursus van je keuze vol of nog niet gepland? Laat je gegevens achter via de 'Hou me op de hoogte'-knop op de cursuspagina. Dan weten wij dat er belangstelling is voor de cursus en krijg jij als eerste bericht als we de cursus weer plannen.
 
 
 
 
23
juni
  Masterclass Mediatraining  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
pgo logo
Samen meer betekenen voor cliënten
 
0‍3‍0 2‍0‍4‍0 7‍0‍0    |   Website PGOsupport    |   Website Participatiekompas
 
Afmelden   |   Doorsturen   |   Gegevens wijzigen  |   Privacybeleid
 
twitter linkedin youtube