Cursussen lotgenotencontact, vrijwilligers werven, fondsaanvraag en meer…
 
Lees online  |  Afmelden
 
   
Nieuwsbrief | 20 april 2022
 
afbeelding
 
 
Nieuw: 15 online modules
 
In onze cursusagenda vind je nu 15 korte online modules die je in je eigen tijd kunt volgen. In 30-45 minuten doe je kennis op over allerlei onderwerpen die vaak terugkomen in onze cursussen en adviestrajecten. Van vrijwilligersbeleid, ervaringsdeskundigheid, scanbaar schrijven tot een vragenlijst maken. De modules zijn vrij toegankelijk, dus neem een kijkje. 
 
 
 
26 april: online vragenuur Hoe houd je opzeggers binnenboord
 

Elke patiëntenorganisatie heeft ermee te maken: opzeggende leden of donateurs. Maar dat betekent nog niet dat zij niet meer bij jouw organisatie betrokken willen zijn. Integendeel! Vaak willen ze graag op een andere manier een bijdrage leveren. Wat kun je doen om deze mensen binnenboord te houden? Renske Noordhuis van PGOsupport vertelt je er meer over tijdens een online vragenuur. Op dinsdag 26 april van 16:00 tot 17:00 uur. Deelname is gratis en vrijblijvend.

 
 
 
 
  Foto Corona de Wert  
Beter zichtbaar met de cursus Social media strategie
 

Wil je via social media beter je doelgroep bereiken? Met een doordacht plan bereik je meer dan met zomaar wat plaatsen. In onze online cursus Social media strategie leer je hoe je social media planmatig inzet. Zo maak je je organisatie beter zichtbaar en vindbaar. Trainer Corona de Wert en 2 cursisten vertellen over deze populaire cursus. Enthousiast? Meld je aan!

 
 
 
 
  Foto Marieke van Noort  
3 tips voor gemeenten: naar betere participatie
 

Wil je als medewerker van een gemeente de participatie van burgers bevorderen? En vooral beter de stem horen van mensen met een chronische ziekte, beperking of psychische kwetsbaarheid? Marieke van Noort, adviseur lokale participatie bij PGOsupport, geeft 3 praktische tips.

 
 
 
 
 
Zo scoor je meer nieuwsbriefabonnees!
 
Wil je meer bezoekers naar je website trekken? Dan zijn e-mailnieuwsbrieven nog steeds een krachtig communicatiemiddel. Het zorgt voor binding met de abonnees en terugkerende bezoekers. Hoe je zorgt dat meer mensen zich voor je nieuwsbrief inschrijven? Bekijk onze 6 tips voor meer nieuwsbriefabonnees.
 
 
 
Regelzaken: persoonlijke aansprakelijkheid bestuur
 
Als bestuurslid van een vereniging of stichting kun je persoonlijk aansprakelijk zijn. Ook na lange tijd. Dat wil je natuurlijk niet. Zorg daarom dat je de decharge van je beleid goed regelt. Hoe dat moet? We helpen je op weg.
 
 
Cursusagenda
 
In onze cursusagenda vind je een overzicht van alle cursussen, online, op locatie en een combinatie daarvan. Wees er snel bij, want de belangstelling is groot!

Is de cursus van je keuze vol? Laat je gegevens achter via de 'Hou me op de hoogte'-knop op de cursuspagina. Dan weten wij dat er belangstelling is voor de cursus en krijg jij als eerste bericht als we de cursus weer plannen.
 
 
 
09
mei
  Echt contact maken met je (potentiële) leden (online en Utrecht)  
 
 
 
 
 
 
11
mei
  Effectief presenteren (Utrecht)  
 
 
 
 
 
 
17
mei
  Enquêtes maken die werken (online)  
 
 
 
 
 
 
18
mei
  Een succesvolle fondsaanvraag, waar begin je? (Utrecht)  
 
 
 
 
 
 
24
mei
  Groepsgewijs lotgenotencontact (online en Utrecht)  
 
 
 
 
 
 
01
juni
  Communiceren met impact (online en Utrecht)  
 
 
 
 
 
 
02
juni
  Schrijven voor online (online)  
 
 
 
 
 
 
02
juni
  Effectief werven van vrijwilligers (online)  
 
 
 
 
 
 
07
juni
  Het begeleiden van online contact met lotgenoten  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
pgo logo
Samen meer betekenen voor cliënten
 
0‍3‍0 2‍0‍4‍0 7‍0‍0    |   Website PGOsupport    |   Website Participatiekompas
 
Afmelden   |   Doorsturen   |   Gegevens wijzigen  |   Privacybeleid
 
twitter linkedin youtube