Volle cursusagenda, verhalen uit de praktijk en meer…
 
Lees online  |  Afmelden
 
   
Nieuwsbrief | 13 dec 2021
 
afbeelding
 
 
Website PGOsupport geheel vernieuwd!
 

Met trots presenteren wij onze nieuwe website! Met een nieuwe, frisse vormgeving, een verbeterde structuur, toegankelijk en gebruiksvriendelijk. Je vindt er meer informatie over patiëntenparticipatie voor patiëntenvertegenwoordigers, maar ook voor beleidsmakers, lokale en regionale overheden, en onderzoekers. We zijn benieuwd wat je van de nieuwe website vindt!

 
 
 
 
 
 
 
 
  portretfoto Dries Hettinga, directeur PGOsupport  
Nieuwe koers PGOsupport
 

"Om van patiëntenparticipatie een succes te maken, zijn krachtige patiënten- en cliëntenorganisaties essentieel. Maar het is ook belangrijk om de gesprekspartners van patiëntenvertegenwoordigers te helpen bij het vormgeven van patiëntenparticipatie. Onze nieuwe website sluit aan bij de vernieuwde koers," vertelt Dries Hettinga, directeur-bestuurder van PGOsupport.
 

"Succesvolle participatie doe je samen"

 
 
 
 
 
10 verhalen uit de praktijk
 
Op de nieuwe website vind je een overzicht van geslaagde projecten van PGOsupport. Patiënten- en cliëntenorganisaties vertellen in deze praktijkverhalen over de samenwerking met PGOsupport om meer impact te bereiken, over advies bij vrijwilligersbeleid en ondersteuning bij fondsenwerving. Onderzoekers vertellen over een cursus op maat. Onze klanten aan het woord...
 
 
 
     
 
Ervaringsdeskundigheid en lotgenotencontact
 

PGOsupport heeft verschillende cursussen voor lotgenotencontact: begeleiden van groepen, individueel contact en online ondersteuning. Uniek voor lotgenotencontact is de inzet van ervaringsdeskundigheid. Maar hoe zet je dat optimaal in? Trainer Anneke Helder en 2 mensen van de Depressie Vereniging vertellen erover. 

 
 
     
 
     
 
6 tips: samenwerken met inwoners
 

Vier Utrechtse organisaties kregen praktische ondersteuning bij de uitvoering van hun participatieprojecten. De rode draad van de projecten: hoe zoek je als organisatie de samenwerking met inwoners? Drie betrokkenen delen hun ervaringen en de tips waar ze het meeste aan gehad hebben.

 
 
     
 
Vernieuwde cursusagenda
 
Ook de cursusagenda op de website is vernieuwd. Je ziet nu in 1 oogopslag alle belangrijke informatie staan: cursusdatum en locatie, of er nog plekken vrij zijn en om welke cursusvorm het gaat: online, op locatie of een combinatie ervan. En de agenda staat boordevol nieuwe cursussen voor begin 2022. 

Cursus vol? Laat je gegevens achter via de 'Hou me op de hoogte'-knop onderaan de cursuspagina. Dan weten wij dat er belangstelling voor de cursus is en krijg jij als eerste bericht als we de cursus weer plannen.
 
 
 
20
jan
  Effectief werven van vrijwilligers (online)  
 
 
 
 
 
 
20
jan
  Hoe word ik een goede eindredacteur?  
 
 
 
 
 
 
25
jan
  Online presenteren (online)  
 
 
 
 
 
 
27
jan
  Doelgericht filmpjes maken (online)  
 
 
 
 
 
 
03
feb
  Storytelling  
 
 
 
 
 
 
08
mrt
  PR: hoe krijg je nieuws in het nieuws (online)  
 
 
 
 
 
 
16
mrt
  Communiceer bewust, versterk elkaar  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
pgo logo
Samen meer betekenen voor cliënten
 
0‍3‍0 2‍0‍4‍0 7‍0‍0    |   Website PGOsupport    |   Website Participatiekompas
 
Afmelden   |   Doorsturen   |   Gegevens wijzigen  |   Privacybeleid
 
twitter linkedin youtube